Over mij

Contact

Over mij

Mijn naam is Izabela Holczyńska. Ik ben een ervaren Reiki-therapeut en de grondlegger van Holistic Healing Home - een plek waar ik individuele consultaties en therapieën geef. Mijn levensmotto is: alles wat in het licht komt, wordt licht. Zolang ik me kan herinneren, ben ik altijd op zoek geweest naar iets. Ik vond alleen troost in de natuur (tot op de dag van vandaag hou ik van wandelingen langs de kust of boswandelingen). In het verleden had ik constant het gevoel dat ik iets miste, en mijn aangeboren nieuwsgierigheid moedigde me aan om aspecten van het leven te verkennen die me op dat moment onbekend waren. Ik ontmoette nieuwe mensen, leerde mezelf op het gebied van culturen, regels en geluiden. Door mijn openheid en nieuwsgierigheid naar veel fenomenen waren er meer vragen en helaas steeds minder antwoorden. Ik voelde een innerlijke behoefte en een ontoereikendheid, verloren zijn. Ik begreep niet al mijn gedachten en emoties.

De doorbraak kwam in 2018, toen ik de geheimen van persoonlijke ontwikkeling en coaching begon te verkennen. Het was toen dat ik mijn reis naar mezelf begon, die tot op de dag van vandaag voortduurt. Gedurende deze tijd heb ik tal van trainingen en cursussen gevolgd op het gebied van neurolinguïstiek en transactionele analyse. Ik heb veel boeken en wetenschappelijke artikelen gelezen. Ik ben ook begonnen met een opleiding in Reiki-therapie, waardoor ik de stroom van interne energie leerde. Hoewel niet alleen. Reiki heeft mijn kijk op de wereld veranderd. Het is eerder een antwoord geworden op zulke moeilijke vragen. Het was dankzij de therapie dat ik elke dag begon te genieten en uitdagingen zag als een kans voor ontwikkeling. Ik werd veel rustiger, ontspannen en vol begrip voor de mensen en fenomenen om me heen. Ik vond het geluk in mezelf. Ik begon te waarderen wat ik uit het leven haal. Ik realiseerde me dat we gemaakt zijn voor continue ontwikkeling en observatie van de fenomenen om ons heen, net als bij moeder natuur: niets staat stil, alles verandert
voortdurend. Ik gebruik de Reiki-methode en help mijn cliënten met succes door de moeilijkste momenten in hun leven te gaan. Tijdens de Reiki therapie zorg ik ervoor dat zij zich op hun gemak voelen en zich volledig wijden aan de kracht van mooie, subtiele, helende energie. Ik creëer een veilige ruimte voor hen, gevuld met liefde, empathie en begrip. Onthoud, heb nieuwsgierigheid, moed en vertrouwen en je zult een weg vinden naarje eigen deur, waarachter de kracht schuilgaat die geluk en vrede betekent.

 

Opleidingen en workshops:

  • Abantu Coaching: Verbindende Communicatie
  • Kasteel de Schans: Moederschoot
  • Weisfelt : Lijven Lezen , De kracht van liefde
  • Phoenix Opleidingen: TA Transactionele Analyse
  • UNLP: NLP Practitioner
  • Zoma Opleidingen: Reiki 1&2
  • Zoma Opleidingen: jan 2022 - december 2023 Holistisch Therapeut

Meer weten over Holistic Healing Home in Hoofddorp? Neem vrijblijvend contact op!