Over mij

Contact

Over mij

Mijn naam is Izabela Holczyńska. Ik ben een gecertificeerde holistische therapeut, Reiki-meester, en de grondlegger van Holistic Healing Home - een plek waar ik individuele consulten en therapieën aanbied.

 

Mijn levensmotto luidt: "Alles wat aan het licht komt, zal licht worden."

 

Al van jongs af aan voelde ik een diepe behoefte om te zoeken. Alleen in de natuur vond ik rust (tot op de dag van vandaag geniet ik van wandelingen langs de zee en trekkingen door het bos). In het verleden had ik voortdurend het gevoel dat er iets ontbrak. Ik werd gekenmerkt door innerlijke ontevredenheid en een gevoel van verlies.

Tijdens mijn professionele loopbaan ontmoette ik veel verschillende mensen, wat me deed nadenken over diversiteit. Mijn openheid en interesse in de wereld om me heen brachten talloze vragen met zich mee, maar helaas waren de antwoorden moeilijk te vinden. 

De doorbraak kwam in 2018, toen ik de geheimen van persoonlijke ontwikkeling en coaching begon te verkennen. Op dat moment begon ik aan een reis van zelfontdekking die tot op de dag van vandaag voortduurt. Gedurende deze tijd volgde ik talloze cursussen en trainingen op het gebied van neurolinguïstiek en transactionele analyse. Ik verslond talloze boeken en wetenschappelijke artikelen. Ik begon ook een opleiding in holistische therapie en Reiki, waardoor ik meer leerde over de stroom van interne energie, maar dat is slechts een deel van het verhaal. Dankzij Reiki vond ik eindelijk de rust die ik al jaren miste. Dankzij deze therapie begonnen de antwoorden op mijn vragen spontaan te komen. Dankzij therapie geniet ik nu van elke dag en zie ik uitdagingen als kansen voor persoonlijke groei. Ik ben rustiger, meer ontspannen en begripvoller geworden voor de mensen en situaties om me heen. Ik vind geluk in mezelf en waardeer wat het leven me biedt.

Deze waardevolle ervaringen brachten me ertoe om therapeut te worden en anderen te helpen in moeilijke momenten in het leven.

Ik besefte dat de enige constante in ons leven verandering is, waar we vaak bang voor zijn. Net zoals in onze Moeder Natuur, waar niets stilstaat en alles voortdurend verandert, en wij daar een deel van zijn.

Tegenwoordig help ik mijn cliënten met succes door de moeilijkste momenten in hun leven. Tijdens de therapie creëer ik een veilige ruimte vol liefde, empathie en begrip, waar ze zich kunnen overgeven aan de kracht van prachtige, subtiele, helende energie. Ik geloof dat nieuwsgierigheid, moed en vertrouwen leiden naar de deur waarachter de kracht schuilt die geluk en vrede brengt.

 

Opleidingen en workshops:

  • Abantu Coaching: Verbindende Communicatie
  • Kasteel de Schans: Moederschoot
  • Weisfelt : Lijven Lezen , De kracht van liefde, De gewonde heler
  • Sesshin Zen bij Alexander Poraj-Zakiej
  • Phoenix Opleidingen: TA Transactionele Analyse
  • UNLP: NLP Practitioner
  • Zoma Opleidingen: Reiki 1&2
  • Zoma Opleidingen: Reiki Master 
  • Zoma Opleidingen : Holistisch Therapeut  jan.2022 t/m december 2023 

Meer weten over Holistic Healing Home in Lisserbroek? Neem vrijblijvend contact op!